MiA ViA

Mia Via förlossningspooler.
Denna födelsepool är designad av ett av de bästa uthyrnings- och försäljningsföretagen av förlossningspooler i England. Efter år av arbete med andra märken, beslutade detta kvinnliga företag att designa en förlossningspool som är vida överlägsen alla andra europeiska märken. Det är en enastående produkt.
Mia Via kommer i två utformningar: Serenity (personlig) och Tranquility (professionell).


Specialbyggd sits
Mia Via är den enda förlossningspoolen med en specialbyggd njurformad, stor och bekväm sits. Detta sätes design är större och bekvämare än säten i andra förlossningspooler. Den har ett dubbelt lager för att säkerställa stabilitet.

Stort inre
MiA ViA Pro använder ny teknik för att ge mer utrymme inne i förlossningspoolen vilket ger plats för två.


Utmärkta standarder
Mia Via är tillverkad enligt de högsta standarderna i branschen och med material av högsta kvalitet för att säkerställa hållbarhet och användarvänlighet.

Antikollaps
I-Beams är designade för att hålla poolen upprätt när den är full med vatten även vid en oavsiktlig punktering.

Justerbar höjd
Den undre kammaren kan vara delvis uppblåst eller inte blåsas upp alls för att sänka poolens totala höjd. Detta hjälper till att möta komforten för alla utan att kompromissa med väggens stabilitet.

Var som helst
Denna förlossningspool är perfekt för hemmet, sjukhuset eller födelsecentret.

Förlossningsooler ska väl vara blå eller hur?
Fel. Blått är inte bara en kall, maskulin och klinisk färg. Det hindrar också användning av UV-kontroll för att säkerhetsställa förlossningspoolens renhet.
Blod visar blått under UV-ljus vilket gör att du inte kan se dessa på en blå förlossningspool, vilket gör det till ett dåligt färgval.
MiA ViA använder en silvrig färg för att ge en mjuk, varm och stark feminin färg som inte bara ser bra ut på foton utan i hög grad ger den rätta känslan som behövs för din födseln.