Oasis

Amerikas bästsäljande förlossningspool

Oasis förlossningspooler.

Fördelarna med vattenfödsel för både bebisen och mamman är välkända över hela världen.

Oasis förlossningspooler har designats av den amerikanska barnmorskan Debra Nelson i samarbete med barnmorskor och sjukhus över hela USA.

Dess unika vågstruktur tillsammans med dess skyddande sidor ger en fridfull och lugnande plats för dig att ta emot din bebis till världen.

Denna förlossningspool är redan förstahandsvalet för privata barnmorskor i Storbritannien.

Oasis erbjuder inga "professionella" förlossningspooler. Alla Oasis födelsepooler är av professionell kvalitet:

  • Material av högsta kvalitet
  • Konstruktion av högsta kvalitet
  • Professionella pooler av högsta kvalitet!

Säkerheten först
S-Beam-designen förhindrar att din förlossningspool kollapsar helt i händelse av en oavsiktlig punktering.

Snabbt & enkelt
Den enkla luftkammaren blåser upp 50 % snabbare än förlossningspooler med 3 ringar.

Material
0,46 mm ekoftalatfri vinyl.
Tjockare starkare material än Aquarium, Passages, La Bassine, Birth Pool in a Box och Aquaborn-förlossningspooler. Denna vinyl är starkare OCH lättare än standardmaterial för förlossningspooler.

Detta är samma material som används för uppblåsbara snö rör och uppblåsbara vattensport rör. Det är väldigt tufft!

Överlägen design
Lugnande S-Beam Design.
Den enda S-beam förlossningspoolen på marknaden. Oasis Elite S-beam design ger exceptionell styrka och skönhet. Den enda luftkammaren innebär snabb uppblåsning och tömning. S-balken möjliggör en smalare 8 tums topp, vilket gör denna förlossningspool lättare att kliva in i. Andra pooler är 9 till 12 tum breda.

Den perfekta storleken
Standard 6 tum x 54 tum x 28 tum / 115 gallons
Grand 75″ x 67″ x 28″ / 185 gallons
Toppen av förlossningspoolen 8 tum
Uppblåst golv 3"

Vit 3″ Comfort-Cushion uppblåst golv
Oasis Elite Comfort-Cushion uppblåsta golv ger enastående komfort under förlossningen och förlossningen. Knästående eller sittande, Comfort-Cushion-golvet håller dig bekväm och lyfts upp från det hårda golvet under poolen. Inget mer behov av ytterligare dämpning. Den vita färgen föredras av vårdgivare, vilket gör det lättare att bedöma blodförlust.

Överlägsna anti-läckage luftventiler
Poolens sidovägg har en stor, anti-läckage, envägs luftventil för snabb uppblåsning och tömning. Oasis pooler är de enda födelsepoolerna med lättanvända golvskruvluftventiler! Inte längre att kämpa med svåra golvventiler. Dessa luftventiler ger supersnabb uppblåsning och tömning.

Vattendjupsmärken
Oasis Elite förser dig med märken för startvattendjup och märken för maximalt vattendjup. Inga fler gissningar om hur mycket vatten som ska tillsättas i poolen. Fyll din pool till märket Starting Water Depth och tillsätt sedan vatten till önskat djup efter att ha kommit in i poolen.

Comfort-Grip Handtag
Comfort-Grip-handtagen på Oasis Elite Water Birth Pool är större och starkare än handtagen på andra pooler. Ergonomiskt designad för bättre grepp och ökad komfort. Perfekt för positionsändringar, stödd huk och hjälp med att knuffa.

Anti-halk textur
Oasis Elite har den perfekta texturen på de perfekta platserna. Den strukturerade poolöverdelen och golvet hjälper till att förhindra att glider kommer in i och ur poolen och förbättrar greppet när du byter position.