Om oss

Vi är ett familjeägt företag som varit igång sedan 2019. Vi var först ut på den svenska marknaden som återförsäljare av uppblåsbara förlossningspooler och har många leverantörer runt om i världen. 

Vi är utbildade i vattenfödslar med Barbara Harper, världsledande förespråkare av vattenfödslar samt grundare av Water birth international. Detta för att kunna erbjuda saklig och riktig information om vattenfödslar baserat på evidens och beprövad kunskap.

Vi säljer och hyr ut produkter för alla typer av födslar, från dig med planerad hemfödsel, med eller utan barnmorska, till dig som planerat föda på förlossningsavdelning. Målet är att skapa en bred samlingsplats av produkter för din graviditet, förlossning och postpartum tid.

Vi förser privatpersoner, företag samt offentlig sektor med produkter och arbetar utifrån vårt kontor och lagerlokal i Nykvarn, Stockholm. 

Hur vi startade
Sandra och Jonatan planerade en hemfödsel med sitt andra barn och letade efter en samlingsplats med produkter inriktade på just detta. Tyvärr fanns det inte vid tiden, inte heller fanns det någonstans att köpa förlossningspooler i Sverige så då infann sig iden om att skapa detta för andra födande och familjer!

Vår vison
Vi vill bidra till förlossningsvården där födande står i fokus för en säker och trygg förlossning. 

Välkommen att ta del av vårt produktutbud eller kontakta oss direkt till hej@nordicbirth.se om du har några frågor!

Med värme,
Nordic birth
Birth supplies Sweden